TUR 1 DITOR, Tur inaktiv

LIQENI BOVILLES DHE MALI I GAMTIT E SHTUNE & E DJELE 1000 LEK;

 

PROGRAMI:

08.00 Nisja tek Liceu Artistik, Rr. Elbasanit. Rruges do bejme nje ndalese per kafe dhe vazhdojme udhetimin drejt Zall-Herrit.
Ndalojme tek ura e fshatit, nje ure e levizshme druri e kapur me litare. Me pas ndalojme pergjate rruges, te ura qe bashkon 2 malet, te kanionet pergjate rruges.
Rreth ores 10 arritja ne Boville, ngjitje ne malin e Gamtit deri nga ku shihet liqeni nga siper.
Dreka gjate pushimit qe do bejme ne ngjitje.
Pas zbritjes, lojra, aktivitete dhe kohe e lire.Me pas nisim kthimin ne Tirane.
Ky eshte nje aktivitet qe mund te behet nga te gjithe dhe eshte ideal per ata qe deshirojne ecjet ne natyre. 


Kujtese per grupin : 
Vishni atlete te lehta ose kepuce mali,rroba pambuku per tu nderruar, rroba me menge ta gjata pasi koha eshte e fresket. 


Ne cmim perfshihen
-Transporti
-Guida

Rezervoni ne TEL 0674622246 0674671300 0693672523

Viber : 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

Whats up: 00355/ 0674622246 / 0674671300 / 0693672523

EMAIL info@dsmtours.com

Leave a Reply