Udhetim inaktiv

Verë në Detin Balltik, 14 Ditë €669, Nisja më 28 Gusht

  Vizitohet: Kopenhagen, Stockholm, Oslo, Helsinki, Shën Peterburg, Goteborg, Helsingor, Helsinborg, Zadar, Salzburg, Mynih, Hannover, Hamburg, Tallinn, Riga, Vilnius, Varshavë, Krakow, Budapest. Fjetje: 1 natë në Zadar, 1 natë në Mynih, 1 natë në Hannover, 1 natë në Kopenhagen, 1 natë në Goteborg, 1 natë në Oslo, 2 netë në Stockholm, 1 natë në Helsinki,… Read More Verë në Detin Balltik, 14 Ditë €669, Nisja më 28 Gusht

TUR 3 DITOR

Sarajevë, 3 Ditë €99, Cdo te premte

  Vizitohet: Sarajeva, Mostar, Medjugorje. Fjetje: 2 netë në Sarajevë. Transfertat dhe Shëtitjet sipas Programit me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit.   Bosnja – Hercegovina Dita e Parë: Nisja nga Tirana me autobus në drejtim të Malit të Zi. Gjatë rrugës, pushime per kafe. Kalimi nga Nikshiq për në Mostar, ku vizitohen: Ura e Mostarit,… Read More Sarajevë, 3 Ditë €99, Cdo te premte

Udhetim inaktiv

Pranverë në Cappadocia, 3 Ditë €299. Nisja më 27 Mars

3 Ditë të Plota në Cappadocia. Vizitohet: Cappadocia. Fjetje: 2 netë në Hotel Crystal 5* në Cappadocia. Mëngjeset dhe Darkat në Hotel. Fluturimi me avion Tiranë – Kayseri- Tiranë, nëpërmjet Stambollit. Vajtje në Mëngjes heret, Kthimi Pasdite vonë. Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues Shqiptar gjatë tërë udhëtimit.   Turqi Dita e Parë: Paraqitja në Aeroportin… Read More Pranverë në Cappadocia, 3 Ditë €299. Nisja më 27 Mars

Udhetim inaktiv

Turi i Madh i Anadollit, 8 Ditë €499, Nisje 20 Shtator.

Vizitohen: Stamboll, Bursa, Izmir, Kushadasi, Pamukkale, Antalya. Fjetje: – 3 Netë 5*, All Inclusive, Antalya – 1 Natë 5*, Gjysëm Pensioni, Pamukkale – 1 Natë 4*, Gjysëm Pensioni, Kushadasi – 1 Natë 4*, Gjysëm Pensioni, Bursa – 1 Natë 4*Superior, Gjysëm Pensioni, Stamboll Fluturimi Tiranë – Antalya dhe Stamboll – Tiranë. Transfertat dhe Shëtitjet me… Read More Turi i Madh i Anadollit, 8 Ditë €499, Nisje 20 Shtator.

Udhetim inaktiv

Rusi, Ukrainë, Poloni, Republikat Balltike, 13 Ditë €639, Nisja më 17 Shtator

  Vizitohet: Moskë, Shën Petersburg, Kiev, Odesa, Vilnius, Riga, Talin, Varshavë, Krakov, Dubrovnik, Zagreb, Vjenë, Bukuresht, Sofje dhe Shkup. Fjetje: 1 natë Zagreb, 1 natë Krakov, 1 natë Vilnius, 1 natë Talin, 2 Netë Shën Petersburg, 2 Netë Moskë, 1 natë Kiev, 1 natë Odesa, 1 natë Bukuresht dhe 1 natë Sofje. Udhëtimi me Autobus… Read More Rusi, Ukrainë, Poloni, Republikat Balltike, 13 Ditë €639, Nisja më 17 Shtator

Udhetim inaktiv

Netët e Bardha në Rusi, 6 Ditë €749, dhe 7 Ditë €779, Nisja më 18 Qershor

  Netët e Bardha në Rusi, 6 Ditë €749, dhe 7 Ditë €779, Nisja më 18 Qershor. Vizitohet: Moskë dhe Shën Petersburg në Rusi. Progarmi 6 Ditë: Fjetje 2 Netë në Moskë, 2 Netë në Shën Petersburg dhe 1 Natë në Tren. Fluturimi me avion Tivat – Shën Petersburg dhe Moskë – Podgoricë, Transfertë me… Read More Netët e Bardha në Rusi, 6 Ditë €749, dhe 7 Ditë €779, Nisja më 18 Qershor

Udhetim inaktiv

Izrael, 5 Ditë €599, Nisje më 12 MARS 2020 dhe 19 MARS 2020.

  Vizitohen: Tel Aviv, Bethlehem, Jerusalem, Nazareth, Haifa. Fjetje: 2 Netë në Bethlehem, 1 natë në Nazareth dhe 1 natë në Tel Aviv. Fluturimi Vajtje – Ardhje me Avion, Tiranë – Tel Aviv nëpërmjet Stambollit, Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Mëngjeze dhe Darkat sipas programit. Shoqërues Shqiptar dhe Guidë vendase gjatë udhëtimit.   Izrael PROGRAMI… Read More Izrael, 5 Ditë €599, Nisje më 12 MARS 2020 dhe 19 MARS 2020.

Udhetim inaktiv

Pranverë në Bregdetin Dalmat, 4 Ditë €119, Nisja më 6, 13 Mars

Vizitohet: Dubrovnik, Shibenik, Zadar, Split, Parku Krka, Budva, Kotorr. Fjetje, Mëngjese dhe Darka për 2 Netë në Dubrovnik dhe 1 Natë në Zadar. Udhëtimi me Autobus dhe Shoqërues gjatë Udhëtimit.   Kroaci Dita e Parë: Nisja në oren 04:00 nga Tirana me autobus. Pas kryerjes së veprimeve doganore kufitare në Muriqan, vazhdimi i udhëtimit gjatë rivieres… Read More Pranverë në Bregdetin Dalmat, 4 Ditë €119, Nisja më 6, 13 Mars

Udhetim aktiv

Udhëtim Individual në Stamboll, 3 Ditë nga €150. Udhëtim në Grup në Stamboll, 3 Ditë €239, 4 Ditë €259

  Nisja më 7 Gusht. Udhëtim në Grup në Stamboll, 3 Ditë €239, 4 Ditë €259, Nisja më 7, 9, 14, 21, 23 Gusht. ****** Udhëtim Individual në Stamboll, 3 Ditë €150, Nisja më 7 Gusht. Vizitohet: Stamboll. Fjetje: 2 Netë në Stamboll. Mëngjeset në Hotel. Fluturimi direkt me avion Tiranë – Stamboll, Stamboll –… Read More Udhëtim Individual në Stamboll, 3 Ditë nga €150. Udhëtim në Grup në Stamboll, 3 Ditë €239, 4 Ditë €259

TURE

Stamboll & Selanik 4 Dite, 99€ HOTEL 4* Lundrimi me anije ne Bosfor. Nisja: MARS 5, 6, 12, 19, 26 PRILL 2, 9, 16, 23, 30

PROGRAMI Dita e Parë : Nisja nga Tirana në oren 00.00 te nates te nje dite me pare dhe udhëtimi me autobus nëpërmjet Kapshticës për në Selanik. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Ndalese e shkurter  ne hyrje te qytetit dhe vazhdim I rruges drejt Stambollit. Akomodimi ne hotel. Dita e Dytë: Mengjesi në hotel. Vizitë panoramike me… Read More Stamboll & Selanik 4 Dite, 99€ HOTEL 4* Lundrimi me anije ne Bosfor. Nisja: MARS 5, 6, 12, 19, 26 PRILL 2, 9, 16, 23, 30

TUR 1 DITOR, Tur inaktiv

PRIZREN UDHETIM 1 DITOR CDO E DJELE 2000 LEK. 24, 28,29,30 nentor

Nisja në orën 7:00, Liceu Artistik “Jordan Misja” Rr. Elbasanit me furgon komod; Ndalese per kafe ke “Lugina e Drinit”; Pas perfundimit te procedurave doganore udhetojme drejt Prizrenit; Vizitohet ne Prizren: Pazari i Vjetër (Carshia e vjeter), Hamami Turk, Shtëpia e Lidhjes së Prizrenit, Rrapin 400 vjecar, Xhamia e Sinan Pashës, Ura e Gurit, Çezma… Read More PRIZREN UDHETIM 1 DITOR CDO E DJELE 2000 LEK. 24, 28,29,30 nentor

Udhetim inaktiv

Pranverë në Vjenë, Pragë dhe Budapest, 6 Ditë €429, Nisja më 8 Mars

  Vizitohet: Vjenë, Pragë dhe Budapest. Fjetje 2 netë në Vjenë, 2 netë në Pragë dhe 1 në Budapest. Mëngjeset në Hotel, Fluturimi me avion Tiranë – Budapest – Tiranë. Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.   Dita e Parë: Fluturimi Direkt për në Budapest. Nisja më 12.45 – Mbrritje më 14.15.… Read More Pranverë në Vjenë, Pragë dhe Budapest, 6 Ditë €429, Nisja më 8 Mars

Udhetim inaktiv

Pranverë në Bukuresht, 4 Ditë €149, Nisje më 6, 13 Mars

  Vizitohet: Bukuresht dhe Sofje. Fjetje, Mëngjese për 3 netë qëndrimi në Hotel. Transfertat dhe Shëtitjet sipas Programit me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit.   Rumani Dita e Parë. Nisja nga Tirana me autobuz në drejtim të Maqedonisë. Gjatë rrugës, pushime per kafe. Mbrritja në Shkup dhe pushim per dreke. Nisja nga Shkupi në… Read More Pranverë në Bukuresht, 4 Ditë €149, Nisje më 6, 13 Mars

Tur inaktiv

Dubrovnik, 3 Ditë €99

Vizitohet: Dubrovnik. Fjetje, Mëngjese dhe Darka për 2 Netë në Hotel 4*në Dubrovnik. Udhëtimi me Autobus dhe Shoqërues gjatë Udhëtimit   Kroaci Dita e Parë: Nisja në oren 06:00 nga Tirana me autobus. Pas kryerjes së veprimeve doganore kufitare në Muriqan, vazhdimi i udhëtimit gjatë rivieres së Malit të Zi. Ndalesë në Budva , dreke e… Read More Dubrovnik, 3 Ditë €99

Udhetim inaktiv

Zbritje €20 për Rezervime deri më 20 Prill. Pranverë në Budapest, 4 Ditë: Ishte €299 – Bëhet €279, Nisja më 25 Maj.

Zbritje €20 për Rezervime deri më 20 Prill. Pranverë në Budapest, 4 Ditë: Ishte €299 – Bëhet €279, Nisja më 25 Maj. Vizitohet: Budapest. Fjetje 3 netë në Budapest. Fluturimi direkt Tiranë – Budapest – Tiranë. Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit. Hungari Dita e Parë: Fluturimi Direkt për në Budapest. Nisja… Read More Zbritje €20 për Rezervime deri më 20 Prill. Pranverë në Budapest, 4 Ditë: Ishte €299 – Bëhet €279, Nisja më 25 Maj.

Udhetim inaktiv

Pranverë në Paris, 4 Ditë €399, Nisja më 12 Mars, 4 Ditë €449, Nisja më 19 Mars

Vizitohen: Paris. Fjetje 3 Netë në Paris. Fluturimi me avion direkt Tiranë – Paris. Shëtitje me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë gjithë udhëtimit.   France Dita e Parë: Udhëtimi me avion direkt Tiranë – Paris. Nisja në orën 10:15. Mbrritja në Paris në 12:55. Pasdite, Shëtitje e lirë në Sacre Coer dhe Transferimi për në Hotel. Sistemimi dhe… Read More Pranverë në Paris, 4 Ditë €399, Nisja më 12 Mars, 4 Ditë €449, Nisja më 19 Mars

Udhetim inaktiv

Vjeshtë në Pekin, Hangzhou dhe Shanghai, 8 Ditë €1399, 15 Tetor 2018

  Vizitohen: Pekin, Shanghai, Hangzhou. Fjetje 3 netë në Pekin dhe 2 Netë në Shanghai dhe 1 natë në Hangzhou. Mëngjeset në Hotele, Fluturimi Tiranë – Pekin dhe Shanghai – Tiranë. Shëtitje dhe Transferta me Autobus, Guidë Shqiptare gjatë gjithë Udhëtimit   Kine Dita e Parë, 2 Prill 2018. Fluturimi Tiranë – Shanghai nëpërmjet Frankfurtit.… Read More Vjeshtë në Pekin, Hangzhou dhe Shanghai, 8 Ditë €1399, 15 Tetor 2018

Udhetim inaktiv

Vjeshtë në Vjenë, 4 Ditë €329, Nisja më 28 Nëntor

Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit   Austri Dita e Parë: Nisja me Autobus për në Ohër. Fluturimi Direkt Ohër – Vjenë. Nisja më 08:15 – Mbrritje në Vjenë më 09:50. Transfertë për në Hotel. Sistemimi në Hotel. Pasdite shëtitje e lirë. Fjetje në Hotel. Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në… Read More Vjeshtë në Vjenë, 4 Ditë €329, Nisja më 28 Nëntor

Udhetim inaktiv

Pranverë në Stamboll, Selanik dhe Sofje, 5 Ditë €129, Nisja më 5, 12 Mars

Vizitohen: Stamboll, Selanik, Sofje. Fjetje: 2 netë në Stamboll, 1 natë në Selanik dhe 1 natë në Sofje. Vajtje – Ardhje me Autobus, Mëngjeset, Transfertat dhe Shëtitjet, Shoqërues Shqiptar   Turqi Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 5.00 dhe udhëtimi me autobuz nëpërmjet Kapshticës për në Selanik. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në… Read More Pranverë në Stamboll, Selanik dhe Sofje, 5 Ditë €129, Nisja më 5, 12 Mars