Udhetim aktiv

Weekend në Selanik dhe Meteora, Plazh në Rivierë Olimpike, 3 Ditë €99, Nisja më 3, 10 Korrik.

Vizitohen: Selanik, Katerini, Riviera Olimpike, Larisa, Janine, Meteora dhe Kastoria. Fjetje 2 netë në Hotel 4* në Rivierën Olimpike. Udhëtimi vajtje ardhje me autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.   DETAJET E TURIT Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 3.00 drejt Selanikut, Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Kalimi nga Pika kufitare e Kapshticës. Vizitëe… Read More Weekend në Selanik dhe Meteora, Plazh në Rivierë Olimpike, 3 Ditë €99, Nisja më 3, 10 Korrik.

TUR 3 DITOR

Ujvarat e Plives, Kravices, Blagaj, Mostar, Medjugorje, 3 dite. Nisja 3, 10 Korrik. Cmimi 115 euro/p

Programi: Dita 1 NIsja nga Tirana ne oren 05:00 drejt Malit te Zi. Kalimi i pikes doganore Hani i Hotit dhe ndalese e shkurter ne ujvaren e Tuzit. Pas ndaleses vazhdojme udhetimin drejt kufirit te Malit te Zi me Bosnjen dhe i drejtohemi Medjugorjes ku do te bejme edhe qendrimin tone per naten e pare.… Read More Ujvarat e Plives, Kravices, Blagaj, Mostar, Medjugorje, 3 dite. Nisja 3, 10 Korrik. Cmimi 115 euro/p

Udhetim inaktiv

Pranverë në Beograd dhe Sarajevë, 4 Ditë €109, Nisje më 20 Mars, 10 Prill

Vizitohet: Sarajeva, Mostar, Medjugorje, Beograd dhe Prishtinë. Fjetje: 1 natë në Sarajevë dhe 2 netë Beograd. Udhëtimi dhe Shëtitjet me Autobus. Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit     Serbi Dita e Parë: Nisja nga Tirana me autobus në drejtim të Malit të Zi. Gjatë rrugës, pushime per kafe. Kalimi nga Nikshiq për në Medjugorje. Vizitë e Katedrales… Read More Pranverë në Beograd dhe Sarajevë, 4 Ditë €109, Nisje më 20 Mars, 10 Prill

TURE

PRAGE 5 DITE €359 VIZITOHET: PRAGE , VIENA , BUDAPEST , BRATISLAVA DATA E UDHETIMIT: 3 – 7 MARS

  DITA E PARË, Takimi me stafin tone behet ne oren 12:30 te drekes ne Airportin Nene Tereza Tirane. Nisja nga Tirana ne oren 15:00 dhe mberritja ne Budapest ne oren 16:30. Pas procedurave , te orientuar nga guida shqiptare do te bashkohemi me autobusin vendas per tu nisur drejt qytetit te Bratislaves. Akomodimi ne… Read More PRAGE 5 DITE €359 VIZITOHET: PRAGE , VIENA , BUDAPEST , BRATISLAVA DATA E UDHETIMIT: 3 – 7 MARS

TUR 3 DITOR

LEFKADA – PARGA – PREVEZA – JANINE 3 DITE €99 ► 6-8 Mars

PROGRAMI: ►Dita e Pare: Nisja nga Tirana ne mengjes ne oren 05.00. Ndalesa te shkurtra rruges. Kalimi i kufirit nga pika kufitare e Qafe Botes. Vizite ne qytetin e Parges, ku mund te konsumojme dhe dreken .Vazhdimi I udhetimit drejt ishullit te Lefkades .Akomodimi ne hotel .Pas konsumimit te darkes ne hotel qendrim I lire per… Read More LEFKADA – PARGA – PREVEZA – JANINE 3 DITE €99 ► 6-8 Mars

Udhetim inaktiv

Budapest, 3 Ditë €259, Nisje më 19, 26 Mars

  Vizitohet: Budapest. Fjetje 2 netë në Budapest. Mëngjeset në Hotel. Transfertat dhe Shëtitjet sipas programit. Shoqërues shqiptar gjatë udhëtimit   Hungari Dita e Parë: Fluturimi Direkt Tiranë – Budapest. Nisja më 15:00 – Mbrritje në Budapest më 16:25. Transfertë për në Budapest. Shëtitje Panoramike në Budapest. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel. Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel.… Read More Budapest, 3 Ditë €259, Nisje më 19, 26 Mars

Udhetim inaktiv

Pranverë në Amsterdam, 4 Ditë €369, Nisja më 13 Mars, 4 Ditë €469, Nisja më 27 Mars

  Vizitohen: Amsterdam, Hagë dhe Rotterdam në Hollandë. Fjetje: 3 netë në Hotel. Fluturimi me avion direkt Tiranë – Amsterdam. Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues Shqiptar gjatè udhëtimit. Zbritja aplikohet vetëm në Rezervimet e Reja   Hollande Dita e Parë : Fluturimi direkt për në Amsterdam. Nisja në orën 09:40. Mbrritja në Amsterdam në orën… Read More Pranverë në Amsterdam, 4 Ditë €369, Nisja më 13 Mars, 4 Ditë €469, Nisja më 27 Mars

Udhetim inaktiv

Doha, Qatar, 6 Ditë €579, Nisje më 17, 24 Janar, 14 Shkurt

Vizitohet: Doha. Fluturim Direkt Vajtje – Ardhje Shkup – Doha, Fjetje në Hotel, Shëtitje Panoramike në Doha, Transfertë vajte ardhje Aeroport – Hotel. Kujdes: Udhëtimet janë Individuale, të pa shoqëruara nga Shoqërues në Shqip. Asistenca, Shëtitja në Doha dhe të gjitha Ekskursionet janë në anglisht   Dita e Parë: Fluturimi Shkup – Doha. Nisja nga Shkupi… Read More Doha, Qatar, 6 Ditë €579, Nisje më 17, 24 Janar, 14 Shkurt

TUR 2 DITOR, TUR 3 DITOR, Tur inaktiv

MEDJUGORJE – MOSTAR -UJEVARA KRAVICA – DUBROVNIK

  Data e Udhetimit 2 ditor: ► 21-22, 24-25, 28-29 Dhjetor. 2-3; 3-4; 4-5 JANAR.60 € Data e Udhetimit 3 ditor: ► 20-22, 23-25, 27-29 Dhjetor 1-3;2-4; 3-5 JANAR. 99 €   PROGRAMI: DITA 1: VIZITE NE PODGORICE – MOSTAR – MEDJUGORE Nisja ne oren 5:00 prane Liceut Artistik Jordan Misja rr.Elbasanit. Pas kalimit te… Read More MEDJUGORJE – MOSTAR -UJEVARA KRAVICA – DUBROVNIK

Tur inaktiv

Pranverë në Sofje dhe Selanik, 4 Ditë €99, Nisja më 6, 13 Mars.

  Pranverë në Sofje dhe Selanik, 4 Ditë €99, Nisja më 6, 13 Mars. Vizitohen: Sofje dhe Selanik. Fjetje 2 netë në Sofje dhe 1 natë në Selanik. Udhëtimi me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar   Bullgari Dita e parë: Nisja nga Tirana me autobus në drejtim të Bullgarisë. Gjatë rrugës, pushime per kafe. Mbrritja në Sofje.… Read More Pranverë në Sofje dhe Selanik, 4 Ditë €99, Nisja më 6, 13 Mars.

Tur inaktiv

Krishtlindjet në Sarajevë dhe Beograd, 4 Ditë €129. Nisja më 22 Dhjetor

  Vizitohet: Sarajeva, Mostar, Medjugorje, Beograd dhe Prishtinë. Fjetje: 1 natë në Sarajevë dhe 2 netë Beograd. Udhëtimi dhe Shëtitjet me Autobus. Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit   Serbi Dita e Parë: Nisja nga Tirana me autobus në drejtim të Malit të Zi. Gjatë rrugës, pushime per kafe. Kalimi nga Nikshiq për në Medjugorje. Vizitë e Katedrales… Read More Krishtlindjet në Sarajevë dhe Beograd, 4 Ditë €129. Nisja më 22 Dhjetor

Udhetim inaktiv

Pranverë në Zagreb, Dubrovnik, Sarajevë, 4 Ditë €129, Nisja më 6, 13 Mars.

  Vizitohet: Dubrovnik, Shibenik, Zadar, Zagreb, Sarajevë, Mostar, Medjugorje. Fjetje: 1 natë në Neum, 1 natë në Zagreb dhe 1 natë në Sarajevë. Mëngjese dhe Darkat në Hotel. Udhëtimi me Autobus dhe Shoqërues gjatë Udhëtimit   Kroaci Dita e Parë: Nisja në oren 04:00 nga Tirana me autobus. Pas kryerjes së veprimeve doganore kufitare në Muriqan,… Read More Pranverë në Zagreb, Dubrovnik, Sarajevë, 4 Ditë €129, Nisja më 6, 13 Mars.

Tur inaktiv

Vjeshtë në Hong Kong dhe Macau, 8 Ditë €1299, Nisja më 25 Nëntor

  Vizitohet: Hong Kong dhe Maccau. Fjetje: 4 netë në Hong Kong dhe 1 natë në Macau. Fluturimi Tiranë – Fnakfurt – Hong Kong – Tiranë, me Lufthansa. Mëngjeset në Hotele, Transfertat dhe Shëtitjet sipas Programit me Autobus, Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit. Kine Dita e Parë, 25 Nëntor 2019: Udhëtimi me avion për në Hong Kong.… Read More Vjeshtë në Hong Kong dhe Macau, 8 Ditë €1299, Nisja më 25 Nëntor

Udhetim inaktiv

Pranverë në Mynih dhe Bazel, 5 Ditë €399, Nisja më 25 Mars

  Vizitohet: Bazel, Zyrih, Hohenschwangau, Mynih. Fjetje 1 natë në Bazel dhe 3 netë në Mynih. Mëngjeset në Hotel. Fluturimi me avion Tiranë – Mynih – Tiranë. Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit   Gjermani Dita e Parë: Fluturimi Direkt Tiranë – Mynih. Nisja më 10.00 – Mbrritje më 12.00. Nisja për… Read More Pranverë në Mynih dhe Bazel, 5 Ditë €399, Nisja më 25 Mars

Tur inaktiv

Vjeshtë në Selanik dhe Meteora, 2 Ditë €49, Nisje më 9, 16, 23, 28, 29, 30 Nëntor.

  Vizitohen: Kostur, Selanik, Katerini, Meteora dhe Janinë. Fjetje 1 natë dhe Mëngjes në Hotel Litohoro 4* në Riviera Olimpike. Udhëtimi vajtje ardhje me autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.   Greqi Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 3.00 drejt Selanikut, Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Kalimi nga Pika kufitare e Kapshticës. Vizitëe shkurtër… Read More Vjeshtë në Selanik dhe Meteora, 2 Ditë €49, Nisje më 9, 16, 23, 28, 29, 30 Nëntor.

Udhetim inaktiv

Zbritje €80 për Rezervime deri më 25 Prill. Pranverë në Vjenë, 3 Ditë: Ishte €299 – Bëhet €219, Nisja më 30 Prill.

  Vizitohet: Vjenë. Fjetje 2 netë në Vjenë. Mëngjeset në Hotel. Fluturimi direkt me avion Ohër – Vjenë – Ohër. Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.   Austri Dita e Parë: Nisja me Autobus për në Ohër. Fluturimi Direkt Ohër – Vjenë. Nisja më 13.10. – Mbrritje në Vjenë më 14.45. Transfertë… Read More Zbritje €80 për Rezervime deri më 25 Prill. Pranverë në Vjenë, 3 Ditë: Ishte €299 – Bëhet €219, Nisja më 30 Prill.

Udhetim inaktiv

Vjenë, 3 Ditë €279, Nisja më 24 dhe 31 Mars

Vizitohet: Vjenë. Fjetje në Hotel 2 netë në Vjenë. Mëngjeset në Hotel. Fluturimi direkt Tiranë – Vjenë – Tiranë. Shëtitje dhe Transferta me Autobus. Shoqërues Shqiptar gjatë gjithë udhëtimit.   Austri Dita e Parë: Fluturimi Direkt Tiranë – Vjenë. Nisja më 13.20. – Mbrritje në Vjenë më 15.00. Transfertë për në Hotel. Sistemimi në Hotel. Fjetje… Read More Vjenë, 3 Ditë €279, Nisja më 24 dhe 31 Mars

Udhetim inaktiv

Vjeshtë në Shtutgart, Strasburg, Zyrih, 7 Ditë: Ishte €549 – Bëhet €499, Nisja më 24 Nëntor

  Zbritje €50 për Rezervime deri më 22 Nëntor. Vjeshtë në Shtutgart, Strasburg, Zyrih, 7 Ditë: Ishte €549 – Bëhet €499, Nisja më 24 Nëntor. Vizitohet: Mulhouse, Colmar, Shtutgart, Karlsruhe, Baden – Baden, Strasburg, Zyrih, Lucerne, Berne, Lozane, Bazel. Fjetje: 1 natë në Shtutgart, 2 netë në Strasburg, 2 netë në Zyrih dhe 1 natë… Read More Vjeshtë në Shtutgart, Strasburg, Zyrih, 7 Ditë: Ishte €549 – Bëhet €499, Nisja më 24 Nëntor

TUR 2 DITOR, Tur inaktiv

PRISHTINE, KOSOVE & CDO FUNDJAVE 55 EUR Datat: DHJETOR: 15-16, 22-23, 24-25, 29-30

  Tirane – Ujevara e Mirushes – Prekaz – Prishtine – Qyteti Antik i Ulpianes – Shpella e Gradimes – Malet e Sharrit – Prevalle Nje udhetim Festiv per festat e Nentorit ( 1 Nate & 2 Dite). Programi: Dita 1: Nisja behet nga Tirana ne oren 06:30 Liceu Artistik “Jordan Misja” Rr. Elbasanit. .… Read More PRISHTINE, KOSOVE & CDO FUNDJAVE 55 EUR Datat: DHJETOR: 15-16, 22-23, 24-25, 29-30

TUR 3 DITOR, Tur inaktiv

SELANIK – KOSTUR – EDESSA; Nisja:   5, 12, 19, 26 Korrik; 3 dite; Çmimi: 85 €

Nisja:   5, 12, 19, 26 Korrik; 9, 16, 23, 30 Gusht; 6, 13, 20, 27 Shtator PROGRAMI Dita 1: Nisja ne oren 5 ne mengjes tek Piazza me autobus per ne Selanik. . Kalimi i pikes kufitare do te behet nga Kapshtica. Ndalesa rruges per kafe ose dreke, mberritja ne Selanik ne mbremje, akomodimi ne… Read More SELANIK – KOSTUR – EDESSA; Nisja:   5, 12, 19, 26 Korrik; 3 dite; Çmimi: 85 €

TUR 2 DITOR, TUR 3 DITOR, Tur i momentit

Struge Oher. Hotel 4*: 2 Ditë 55€ CDO WEEKEND

  Tirane – Struge – Oher -Shen Naum – Tushemisht – Drilon- Pogradec-Tirane Programi: Dita e parë: Nisja nga Tirana ne oren 07:00 Liceu Artistik, Rr. Elbasanit. Ndalese per kafe dhe pak pushim tek KLUBI I GJUETAREVE dhe me pas vazhdojme rrugetimin tone drejt Maqedonise per ne doganen e Qafe Thanes. Pas kalimit te kufirit nisemi per ne Struge dhe… Read More Struge Oher. Hotel 4*: 2 Ditë 55€ CDO WEEKEND

Udhetim inaktiv

Verë në Detin Balltik, 14 Ditë €669, Nisja më 28 Gusht

  Vizitohet: Kopenhagen, Stockholm, Oslo, Helsinki, Shën Peterburg, Goteborg, Helsingor, Helsinborg, Zadar, Salzburg, Mynih, Hannover, Hamburg, Tallinn, Riga, Vilnius, Varshavë, Krakow, Budapest. Fjetje: 1 natë në Zadar, 1 natë në Mynih, 1 natë në Hannover, 1 natë në Kopenhagen, 1 natë në Goteborg, 1 natë në Oslo, 2 netë në Stockholm, 1 natë në Helsinki,… Read More Verë në Detin Balltik, 14 Ditë €669, Nisja më 28 Gusht

Udhetim inaktiv

Weekend All Inclusive në Mal të Zi, 3 Ditë €89, Nisja më 19 dhe 26 Tetor

  – Hotel Montengro Beach Becici 4* – Hotel Iberostar Becici 4* – Hotel Iberostar Herceg Novi 4* Çmimi përfshin: Fjetjen 2 netë në All Inclusive, (Mëngjesi, Dreka, Darka, Pijet, Pishina të përfshira) Shtesa €15 për Vajtje – Ardhje me Autobus.   Mali I Zi Dita e Parë, Nisja nga Tirana për në Budva. Ndalesa gjatë… Read More Weekend All Inclusive në Mal të Zi, 3 Ditë €89, Nisja më 19 dhe 26 Tetor

TUR 3 DITOR

Sarajevë, 3 Ditë €99, Cdo te premte

  Vizitohet: Sarajeva, Mostar, Medjugorje. Fjetje: 2 netë në Sarajevë. Transfertat dhe Shëtitjet sipas Programit me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit.   Bosnja – Hercegovina Dita e Parë: Nisja nga Tirana me autobus në drejtim të Malit të Zi. Gjatë rrugës, pushime per kafe. Kalimi nga Nikshiq për në Mostar, ku vizitohen: Ura e Mostarit,… Read More Sarajevë, 3 Ditë €99, Cdo te premte

Udhetim inaktiv

Pranverë në Cappadocia, 3 Ditë €299. Nisja më 27 Mars

3 Ditë të Plota në Cappadocia. Vizitohet: Cappadocia. Fjetje: 2 netë në Hotel Crystal 5* në Cappadocia. Mëngjeset dhe Darkat në Hotel. Fluturimi me avion Tiranë – Kayseri- Tiranë, nëpërmjet Stambollit. Vajtje në Mëngjes heret, Kthimi Pasdite vonë. Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues Shqiptar gjatë tërë udhëtimit.   Turqi Dita e Parë: Paraqitja në Aeroportin… Read More Pranverë në Cappadocia, 3 Ditë €299. Nisja më 27 Mars

Tur inaktiv

Vjeshtë në Amsterdam, 5 Ditë €499, Nisja më 25 Nëntor

  Vizitohen: Amsterdam, Bruksel, Bruges, Utrecht, Hagë dhe Rotterdam. Fjetje 3 netë në Amsterdam dhe 1 natë në Bruksel. Fluturimi me avion direkt Tiranë – Amsterdam. Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues Shqiptar gjatè udhëtimit. Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues Shqiptar gjatè udhëtimit   Hollande Dita e Parë: Fluturimi direkt për në Amsterdam. Nisja në… Read More Vjeshtë në Amsterdam, 5 Ditë €499, Nisja më 25 Nëntor

Udhetim inaktiv

Turi i Madh i Anadollit, 8 Ditë €499, Nisje 20 Shtator.

Vizitohen: Stamboll, Bursa, Izmir, Kushadasi, Pamukkale, Antalya. Fjetje: – 3 Netë 5*, All Inclusive, Antalya – 1 Natë 5*, Gjysëm Pensioni, Pamukkale – 1 Natë 4*, Gjysëm Pensioni, Kushadasi – 1 Natë 4*, Gjysëm Pensioni, Bursa – 1 Natë 4*Superior, Gjysëm Pensioni, Stamboll Fluturimi Tiranë – Antalya dhe Stamboll – Tiranë. Transfertat dhe Shëtitjet me… Read More Turi i Madh i Anadollit, 8 Ditë €499, Nisje 20 Shtator.

Udhetim inaktiv

Plazh në Rimini, 8 Ditë, duke filluar nga €549. Nisja më 15, 22 dhe 29 Gusht.

  Zbritje 50% për Nisje më 25 Korrik, Ishte €629 – Bëhet €314. Plazh në Rimini, 8 Ditë, duke filluar nga €314 Nisja çdo të Mërkurë, deri më 29 Gusht – Fjetje 7 Netë në Hotel, – Mëngjes, Drekë dhe Darkë në Hotel, – Fluturimi Direkt Tiranë – Rimini – Tiranë, – Transfertat vajtje Ardhje… Read More Plazh në Rimini, 8 Ditë, duke filluar nga €549. Nisja më 15, 22 dhe 29 Gusht.

Udhetim inaktiv

Rusi, Ukrainë, Poloni, Republikat Balltike, 13 Ditë €639, Nisja më 17 Shtator

  Vizitohet: Moskë, Shën Petersburg, Kiev, Odesa, Vilnius, Riga, Talin, Varshavë, Krakov, Dubrovnik, Zagreb, Vjenë, Bukuresht, Sofje dhe Shkup. Fjetje: 1 natë Zagreb, 1 natë Krakov, 1 natë Vilnius, 1 natë Talin, 2 Netë Shën Petersburg, 2 Netë Moskë, 1 natë Kiev, 1 natë Odesa, 1 natë Bukuresht dhe 1 natë Sofje. Udhëtimi me Autobus… Read More Rusi, Ukrainë, Poloni, Republikat Balltike, 13 Ditë €639, Nisja më 17 Shtator

Udhetim inaktiv

Netët e Bardha në Rusi, 6 Ditë €749, dhe 7 Ditë €779, Nisja më 18 Qershor

  Netët e Bardha në Rusi, 6 Ditë €749, dhe 7 Ditë €779, Nisja më 18 Qershor. Vizitohet: Moskë dhe Shën Petersburg në Rusi. Progarmi 6 Ditë: Fjetje 2 Netë në Moskë, 2 Netë në Shën Petersburg dhe 1 Natë në Tren. Fluturimi me avion Tivat – Shën Petersburg dhe Moskë – Podgoricë, Transfertë me… Read More Netët e Bardha në Rusi, 6 Ditë €749, dhe 7 Ditë €779, Nisja më 18 Qershor

Udhetim inaktiv

Pranverë në Strasburg – Shtutgart, 4 Ditë €399, Nisja më 27 Maj.

  Vizitohen: Shtutgart, Karlsruhe, Baden – Baden, Strasburg, Colmar dhe Mulhouse. Fjetje në Shtutgart 1 natë, Baden – Baden 1 natë dhe Strasburg 1 natë. Fluturimi me avion Prishtinë – Bazel – Prishtinë. Transferim Vajtje Ardhje me autobus Tiranë – Aeroporti i Prishtinës, Mëngjeset në Hotel, Transfertat dhe Shëtitjet.   France Dita e Parë, 27… Read More Pranverë në Strasburg – Shtutgart, 4 Ditë €399, Nisja më 27 Maj.

Udhetim inaktiv

Izrael, 5 Ditë €599, Nisje më 12 MARS 2020 dhe 19 MARS 2020.

  Vizitohen: Tel Aviv, Bethlehem, Jerusalem, Nazareth, Haifa. Fjetje: 2 Netë në Bethlehem, 1 natë në Nazareth dhe 1 natë në Tel Aviv. Fluturimi Vajtje – Ardhje me Avion, Tiranë – Tel Aviv nëpërmjet Stambollit, Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Mëngjeze dhe Darkat sipas programit. Shoqërues Shqiptar dhe Guidë vendase gjatë udhëtimit.   Izrael PROGRAMI… Read More Izrael, 5 Ditë €599, Nisje më 12 MARS 2020 dhe 19 MARS 2020.

Udhetim inaktiv

Pranverë në Bregdetin Dalmat, 4 Ditë €119, Nisja më 6, 13 Mars

Vizitohet: Dubrovnik, Shibenik, Zadar, Split, Parku Krka, Budva, Kotorr. Fjetje, Mëngjese dhe Darka për 2 Netë në Dubrovnik dhe 1 Natë në Zadar. Udhëtimi me Autobus dhe Shoqërues gjatë Udhëtimit.   Kroaci Dita e Parë: Nisja në oren 04:00 nga Tirana me autobus. Pas kryerjes së veprimeve doganore kufitare në Muriqan, vazhdimi i udhëtimit gjatë rivieres… Read More Pranverë në Bregdetin Dalmat, 4 Ditë €119, Nisja më 6, 13 Mars

Udhetim inaktiv

Zbritje €200 për Nisje më 6 Gusht. Plazh në Maltë, 8 Ditë: Ishte €729 – Bëhet €529, Nisja më 6 Gusht.

Nisja më 6 Gusht. – Fjetje 7 Netë në Hotel, – Mëngjes, Drekë dhe Darkë në Hotel, – Fluturimi Direkt Shkup – Maltë – Shkup, – Transfertat vajtje Ardhje nga Tirana në Aeroportin e Shkupit dhe nga Aeroporti Maltës në Hotel.   Malte Dita e Parë: Nisja nga Tirana 08.00 me autobus për në Aeroportin e… Read More Zbritje €200 për Nisje më 6 Gusht. Plazh në Maltë, 8 Ditë: Ishte €729 – Bëhet €529, Nisja më 6 Gusht.

Udhetim inaktiv

Pranverë në Berlin, 4 Ditë €339, Nisja më 19 Prill

  Vizitohet: Berlin. Fluturimi me avion Prishtinë – Berlin – Prishtinë. Fjetje 3 netë në Berlin. Shoqërues Shqiptar gjatë gjithë udhëtimit   Gjermani Dita e Parë, 19 Prill 2018: Nisja me Autobus nga Tirana në Aeroportin e Prishtinës. Fluturimi direkt Prishtinë – Berlin. Nisja nga Prishtina në orën 21.05. Mbrritja në Berlin në orën 23.40. Transferta për në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje… Read More Pranverë në Berlin, 4 Ditë €339, Nisja më 19 Prill

Udhetim inaktiv

Pranverë në Pragë, 5 Ditë €339, Nisja më 10 Mars.

  Pranverë në Pragë, 5 Ditë €339, Nisja më 10 Mars. Vizitohen: Vjenë, Pragë, Bratisllavë dhe Budapest. Fjetje; 1 natë në Vjenë. 1 netë në Pragë, 1 natë në Bratisllavë, 1 natë në Budapest. Fluturimi me avion Tiranë – Vjenë dhe Budapest – Tiranë. Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit Ceki… Read More Pranverë në Pragë, 5 Ditë €339, Nisja më 10 Mars.

Udhetim inaktiv

Udhëtim në Australi, 13 Ditë €2499. Nisja më 4 Maj

  Vizitohen: Sydney, Canberra, Melbourne. Fjetje 4 netë në Sydney, 1 Natë në Canberra dhe 5 netë në Melbourne, Mëngjeset në Hotele. Shëtitje dhe Transferta me Autobus dhe Guidë Shqiptare gjatë gjithë Udhëtimit. Fluturimi Shkup -Sydney dhe Melbourne – Shkup, nëpërmjet Qatar. Transfertë vajtje ardhje me autobus Tiranë – Shkup.   Dita e Parë, 4 Maj… Read More Udhëtim në Australi, 13 Ditë €2499. Nisja më 4 Maj

Udhetim aktiv

Udhëtim Individual në Stamboll, 3 Ditë nga €150. Udhëtim në Grup në Stamboll, 3 Ditë €239, 4 Ditë €259

  Nisja më 7 Gusht. Udhëtim në Grup në Stamboll, 3 Ditë €239, 4 Ditë €259, Nisja më 7, 9, 14, 21, 23 Gusht. ****** Udhëtim Individual në Stamboll, 3 Ditë €150, Nisja më 7 Gusht. Vizitohet: Stamboll. Fjetje: 2 Netë në Stamboll. Mëngjeset në Hotel. Fluturimi direkt me avion Tiranë – Stamboll, Stamboll –… Read More Udhëtim Individual në Stamboll, 3 Ditë nga €150. Udhëtim në Grup në Stamboll, 3 Ditë €239, 4 Ditë €259

TURE

Stamboll & Selanik 4 Dite, 99€ HOTEL 4* Lundrimi me anije ne Bosfor. Nisja: MARS 5, 6, 12, 19, 26 PRILL 2, 9, 16, 23, 30

PROGRAMI Dita e Parë : Nisja nga Tirana në oren 00.00 te nates te nje dite me pare dhe udhëtimi me autobus nëpërmjet Kapshticës për në Selanik. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Ndalese e shkurter  ne hyrje te qytetit dhe vazhdim I rruges drejt Stambollit. Akomodimi ne hotel. Dita e Dytë: Mengjesi në hotel. Vizitë panoramike me… Read More Stamboll & Selanik 4 Dite, 99€ HOTEL 4* Lundrimi me anije ne Bosfor. Nisja: MARS 5, 6, 12, 19, 26 PRILL 2, 9, 16, 23, 30

Tur inaktiv

FESTAT E NENTORIT STRUGE OHER MANASTIR (BITOLA) SHENANUM TUSHEMISHT 55 EUR Datat e nisjeve: 8,9,16,23,24 Dhjetor

  DITA 1 Nisja ne mengjes 6.00 prane Liceut Artistik “Jordan Misja” Rr. Elbasanit. Ndalese e shkurter per kafe ke Klubi i Gjuetareve. Kalimi i pikes kufitare te Qafe Thanes. Me pas pushime te shkurtra ne Struge vizite e Struges. Pas Struges nisemi drejt Ohrit, i cili ndodhet ne listen e qyteteve te mbrojtura nga… Read More FESTAT E NENTORIT STRUGE OHER MANASTIR (BITOLA) SHENANUM TUSHEMISHT 55 EUR Datat e nisjeve: 8,9,16,23,24 Dhjetor

TUR 3 DITOR

Festat e Marsit ne Sofje, 3 Ditë €97, Nisje cdo te premte.

  Datat e nisjes: Nisje më: 7 & 14 MARS   Vizitohet Sofje. Fjetje, Mëngjese dhe Darka për 2 netë qëndrimi. Transfertat dhe Shëtitjet sipas Programit me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit   Bullgari Dita e Parë: Nisja nga Tirana me autobuz në drejtim të Maqedonisë. Gjatë rrugës, pushime per kafe dhe Drekë. Mbrritja në… Read More Festat e Marsit ne Sofje, 3 Ditë €97, Nisje cdo te premte.