Udhetim inaktiv

Pranverë në Barcelonë, 4 Ditë €349, Nisja më 5 Mars,4 Ditë €369, Nisja më 12 Mars

    Vizitohet: Barcelonë. Fjetje 3 Netë në Hotel në Barcelonë, Mëngjeset në Hotel. Fluturimi direkt Vajtje – Ardhje me Avion direkt Podgoricë – Barcelonë. Transferta vajtje ardhje me Autobus nga Tirana në Podgorcë Transfertat dhe Shëtitjet, Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit   Spanje Dita e Parë: Nisja me Autobus nga Tirana në Aeroportin e Podgoricës. Fluturimi direkt… Read More Pranverë në Barcelonë, 4 Ditë €349, Nisja më 5 Mars,4 Ditë €369, Nisja më 12 Mars